Yhteydenotto

Yritys

Valle Kulmala
Toimitusjohtaja
valle.kulmala@air0.fi
+358 40 7411 417

Markku Rajala
Teknologiajohtaja
markku.rajala@air0.fi
+358 40 0999 669

Jari Sinkko
Tuotejohtaja
jari.sinkko@air0.fi
+358 40 5277 061

Alexander Wasastjerna
Myynti
alexander.wasastjerna@air0.fi
+358 45 7874 2888

Jazib Javed
Liiketoiminnan kehitys
jazib.javed@air0.fi
+358 44 2389 859

Xin Zhong
Tekniikka
xin.zhong@air0.fi
+358 44 2304 319

Intohimona ilmanpuhdistus

Ilmanpuhdistus on intohimomme. Koska olemme kotoisin Suomesta, maailman puhtaimman ilman maasta*, mielestämme jokaisella ihmisellä tulisi olla oikeus hengittää puhdasta ilmaa.
* WHO 2018

Valitettavasti ihmiset useissa maissa joutuvat joka päivä hengittämään hyvin saastunutta ilmaa. Tämä vaikuttaa suuresti heidän terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Maailman terveysjärjestön, WHO:n, mukaan miljoonat ihmiset kuolevat vuosittain seurauksena altistuksesta saastuneelle ilmalle. Vieläkin järkyttävämpää on, että viimeisten tutkimusten mukaan WHO on todennut, että yhdeksän kymmenestä ihmisestä maapallolla hengittää saastunutta ilmaa.
** http://www.who.int/airpollution/en/

1970-luvulla ilmanlaatu Suomessa ei ollut yhtä hyvällä tasolla. Fossiilisten polttoaineiden käyttäminen johti paikoittain merkittäviin ilmanlaatuongelmiin. Tämän seurauksena perustettiin kaksi aerosolifysiikkaan ja -tekniikkaan keskittyvää tutkimusryhmää.

Nykyään Suomella ei ole vain erittäin hyvää ilmanlaatua vaan Suomi on myös maailman johtava maa aerosolitutkimuksessa. Yrityksemme perustajilla ja henkilökunnalla on erittäin merkittävää kokemusta hiukkasista ja teknologiasta – yhteensä yli 100 vuotta. Voimme rinta rottingilla todeta olevamme alan ammattilaisia.

Air0 syntyi ratkaisemaan ongelman

Sisäilmaratkaisuja etsitään epätoivoisesti. Ihmiset kaipaavat puhdistinta, joka oikeasti toimii ja puhdistaa koko huoneen. On selvä, että ensisijaisesti tulee selvittää syy ilmanpuhdistustarpeen takana, jotta siihen voidaan reagoida oikeilla tavoilla. Jos ratkaisu vaatii tilapäistä tai pysyvää ilmanpuhdistinten käyttöä, ne tulisi ottaa käyttöön mahdollisimman nopeasti ihmisten terveyden suojelemiseksi.

Konventionaaliset ilmanpuhdistimet eivät yleensä pysty kierrättämään tarpeeksi ilmaa, ja huone ei puhdistu kunnolla. Tämän takia joudutaan joskus käyttämään useita puhdistimia yhden huoneen puhdistamiseksi, jolloin seurauksena on korkea äänitaso, korkea energiankulutus ja korkeat ylläpitokulut. smAIRt®-puhdistin pystyy tuottamaan suuria määriä puhdasta ilmaa ollen samalla hiljainen ja vaatien vain vähän huoltoa.

Useiden vuosien kehitystyö

Air0 perustettiin vuonna 2013. Mittavien tuotekehitysponnistelujen jälkeen, ja perustuen vuosikymmenien tietämykseen sekä kokemukseen, Air0 on onnistunut kehittämään smAIRt-teknologian. Se yhdistää perinteisen ilmanpuhdistuksen, sekä mekaanisen että sähköisen suodatuksen, parhaat puolet ainutlaatuisella ja älykkäällä tavalla. Lopputuloksena on ilmanpuhdistin, joka takaa täsmälleen sen, minkä takia Air0 perustettiin – puhtaimman mahdollisen sisäilman.