Air0 laajentaa puhtaan ilman tarjontaansa tuomalla markkinoille täysin uuden kotimaisen PURE600-ilmanpuhdistimen.

Turvallista sisäilmaa tyylillä

Ennennäkemättömän tyylikäs Air0 PURE -sarja täydentää yrityksen aiempaa design-tuoteperhettä – nyt metallisena. Tuotesuunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota laitteen puhtaanapitoon, maksimaaliseen puhtaan ilman tuottoon ja laitteen ainutlaatuiseen muotoiluun, joka minimoi tilantarpeen. Laite soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin ja yritysten neuvottelu- ja oleskelutiloihin. Air0 PURE puhdistaa tehokkaasti virukset, bakteerit ja  muut ilman epäpuhtaudet mahdollistaen puhtaamman ja turvallisemman sisäilman.

Nyt myös HEPA-suodatusta

Uuden PURE-tuoteperheen myötä Air0:n korkealuokkaista kotimaista ilmanpuhdistusta on saatavilla nyt myös HEPA-suodatuksella. Käyttötarkoituksen mukaan kuhunkin tilaan voidaan valita sopivin puhdistusteknologia: sähkövaraukseen ja mekaaniseen suodatukseen perustuvan smAIRt®-ratkaisu tai mekaaninen HEPA-suodatus. Molemmissa vaihtoehdoissa puhtaan ilman tuotto on markkinoiden parasta.

”Ilmanpuhdistus on viimeisen vuoden aikana noussut myös Euroopassa ja Suomessa suuren huomion kohteeksi. Koronaviruksen lisäksi ilmassa on muitakin suuresti terveyteen vaikuttavia tekijöitä. Air0 lanseeraa nyt uuden tuoteperheen, jotta asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin voidaan vastata entistä kattavammin”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Valle Kulmala.

Osa Air0:n älykästä järjestelmää

Kuten kaikki Air0:n ilmanpuhdistimet, myös uudet PURE-tuoteperheen mallit ovat yhdistettävissä Air0:n ilmanlaadun monitorointi- ja hallintajärjestelmään. PURE-ilmanpuhdistimet ovat suoraan asennettavissa samaan järjestelmään smAIRt-ilmanpuhdistimien ja ilmanlaadun sensoreiden kanssa.

Tilaa PURE600 esite 

Jätä yhteystietosi alle niin toimitamme sinulle tarkemman esitteen hintoineen pikimmiten. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.
    Ota yhteyttä:

    Valle Kulmala, toimitusjohtaja, Air0 Oy
    valle.kulmala@air0.fi, +358 40 741 1417

    Antti Jokinen, myyntijohtaja, Air0 Oy
    antti.jokinen@air0.fi, +358 40 584 6940