Yhteydenotto

Tuotteet

smAIRt®- UUDEN
SUKUPOLVEN
ILMANPUHDISTIMET

Vuosikymmenien tietämykseen pohjautuen, ja vuosien kehitystyön tuloksena, Air0 on löytänyt ainutlaatuisen tavan yhdistää mekaaninen ja sähköinen suodatus. Tämän seurauksena smAIRt-puhdistimet vievät ilmanpuhdistuksen seuraavalle tasolle.

smAIRt®

PUHTAIN MAHDOLLINEN
SISÄILMA

smAIRt-teknologian ja perinteisten ilmanpuhdistusteknologioiden välinen ero

 

CADR – ILMAN­PUHDISTUKSEN
UUSI MITTAUSSTANDARDI

Vanhastaan ilmanpuhdistus on keskittynyt suodatustehokkuuteen. Se onkin tärkeä asia, mutta usein toinen yhtä tärkeä asia, puhdistimen läpi kulkeva ilmamäärä, unohtuu kokonaan. Jotta sisäilma olisi puhdasta, kaiken sisällä olevan ilman tulisi kulkea puhdistimen läpi, useita kertoja tunnissa.

Lue lisää CADR-arvosta

Kuvittele luokkahuone tai toimisto, jossa on useita henkilöitä. On helppoa ymmärtää, että jos tuohon huoneeseen tuodaan puhdistin, se pystyy puhdistamaan vain sen ilman, joka oikeasti kulkee puhdistimen läpi. Perinteinen ilmanpuhdistin mahdollistaa vain pienen ilmamäärän kulkemisen laitteen läpi. Niinpä kyseinen puhdistin, vaikka sillä olisikin korkea suodatustehokkuus, pystyy puhdistamaan vain pienen alueen itsensä ympäriltä. Tämä taas tarkoittaa, että useimmat ihmiset kyseisessä huoneessa joutuvat hengittämään saastunutta ilmaa.

CADR-arvo* mahdollistaa kuluttajille eri ilmanpuhdistimien vertailun, sen avulla voi nähdä mitkä puhdistimet oikeasti auttavat. CADR-arvo (Clean Air Delivery Rate) eli puhtaanilmantuottoarvo ottaa huomioon sekä suodatustehokkuuden että puhdistimen läpi kulkevan ilmamäärän. CADR-arvo lasketaan kertomalla nämä kaksi tekijää, jolloin tuloksena saadaan, kuinka paljon puhdasta ilmaa puhdistin pystyy tuottamaan tietyssä aikayksikössä. Tämä taas vaikuttaa suoraan siihen, kuinka suuren alueen puhdistin pystyy puhdistamaan.

CADR-arvo auttaa havaitsemaan puhdistimet, joilla on korkea suodatustehokkuus, mutta jotka todellisuudessa puhdistavat vain pienen osan sisäilmasta. Lisäksi voidaan havaita puhdistimet, jotka kierrättävät suuret määrät ilmaa lävitseen, mutta puhdistavat sen huonosti. Tämän takia CADR-arvo on paras tapa verrata eri ilmanpuhdistimia.

* CADR-arvon on kehittänyt Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM).

Puolueettomat testiraportit ovat osoittaneet, että Air0:n smAIRt-ilmanpuhdistimilla on erittäin suuret CADR-arvot.

CADR air filtration

Air0 smAIRt®

AIR0:N
smAIRt-ILMAN­PUHDISTUS­TEKNOLOGIA
ON ÄLYKKÄIN TAPA
PUHDISTAA SISÄILMAA

smAIRt®-PUHDISTUS

smAIRt-teknologia kehitettiin, jotta voitaisiin hyödyntää sekä mekaanisen että sähköisen suodatuksen parhaita puolia. Kolmivaiheinen smAIRt-suodatus yhdistettynä smAIRt-varaajaan takaavat, että niin suodatustehokkuus kuin laitteen läpi kulkeva ilmamäärä pysyvät optimaalisella tasolla. Näin koko tila saadaan puhdistettua tehokkaasti kaikista saasteista, ja äänitaso, energiankulutus sekä ylläpitokustannukset pysyvät alhaisina.

Jos haluat kuulla lisää teknologiastamme, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme.

Ota yhteyttä

Air0

MECHANICAL & ELECTRICAL FILTRATION

MEKAANINEN JA SÄHKÖINEN
SUODATUS

HEPA-suodattimia käyttävät ilmanpuhdistimet pystyvät suodattamaan hiukkaset tehokkaasti, mutta koska suodattimet ovat hyvin tiiviitä, puhdistinten läpi virtaava ilmamäärä jää hyvin pieneksi. Sähköisessä suodatuksessa ei käytetä suodattimia. Hiukkaset sen sijaan varataan sähköisesti, jonka jälkeen ne kerätään keräinlevyille. Kuten HEPA-suodattimienkin tapauksessa, vakavana puutteena on puhdistinten läpi kulkevan ilmamäärän pienuus. Tällaiset, vain pienen ilmamäärän mahdollistavat, puhdistimet eivät yksinkertaisesti pysty puhdistamaan keskikokoista saati isompaa tilaa.

Air0 smAIRt®

TEKNISET TIEDOT

Air0 smAIRt® 1200 smAIRt® 1200

CADR PM2.5: >1200 m3/h
CADR VOC: >700 m3/h
Puhdistusteknologia: smAIRt®
Suodatus: 4 eri vaihetta
Energiankulutus: 40-160 W
Äänitaso: 40–60 dB(a), turbo 67 dB(a)
Viimeistely: Käsintehty suomalaisesta puusta ja sveitsiläisestä kankaasta
Värit: Valittavissa

Hinta Pyydä tarjous

Air0 smAIRt® 600 smAIRt® 600

CADR PM2.5: >700 m3/h
CADR VOC: >400 m3/h
Puhdistusteknologia: smAIRt®
Suodatus: 4 eri vaihetta
Energiankulutus: 30-120 W
Äänitaso: 35–55 dB(a), Turbo 60 dB(a)
Viimeistely: Käsintehty suomalaisesta puusta ja sveitsiläisestä kankaasta
Värit: Valittavissa

Hinta Pyydä tarjous

Räätälöi tuote Ota yhteyttä

  • Yhteydenotto

  • * vaadittu tieto

    Yksityisyyden suojaa koskevat käytäntömme löytyvat täältä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.