Kundaliinijooga Helsinki on arvostettu joogastudio Helsingin Punavuoressa. Kundaliini koostuu fyysisestä liikkeestä, dynaamisista hengitysharjoituksista, meditaatiosta sekä äänen käytöstä. Hengityksellä on merkittävä rooli kundaliinijoogassa.

Kuldip, Kundaliinijooga Helsingin toinen perustaja kertoo omista ja yrityksensä kokemuksista Air0 ilmanpuhdistuksesta ja sen vaikutuksista studion ilmanlaatuun.  

Asiakastarina – Kundaliinijooga Helsinki

Tarve ilmanpuhdistukselle

Kundaliinijooga Helsinki on arvostettu joogastudio Helsingin Punavuoressa. Päivittäiset jooga ja hengitystunnit pidetään studiohuoneessa, kellaritiloissa.

“Ongelma, joka meillä oli, liittyy kellaritilaan. Ilma oli hyvin pysähtynyttä ja ”joogan pystyi haistamaan””, studion omistaja Kuldip selventää lähtötilannetta.

Parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on studiolle äärimmäisen tärkeää, ja puhdas ilma yksi perustavanlaatuinen elementti onnistuneessa joogakokemuksessa.

Rakenteelliset muutokset tilaan tai sen ilmanvaihtoon eivät tulleet tässä tapauksessa kysymykseen, joten Kuldip lähti etsimään erillisiä ratkaisuja ilmanpuhdistukseen.

Miksi juuri Air0 ilmanpuhdistus?

Koska tarve erilliselle ilmanpuhdistusratkaisulle oli ilmeinen, Kuldip lähti etsimään eri vaihtoehtoja netistä.

”Kun löysin Air0:n, tunsin heti löytäneeni ”sen oikean”. Ensinnäkin, olin hyvin vakuuttunut nelivaiheisesta puhdistusteknologiasta. Kun sitten otin yhteyttä Air0 myyntiin, tunsin että minua kuultiin. Asiakaspalvelu on henkilökohtaista, jollaista isot yritykset eivät pysty tarjoamaan.” sanoo Kuldip, ja jatkaa: ”Tottakai kyseessä on myös hyvin kaunis ilmanpuhdistin. Pystyin heti kuvittelemaan sen sopivan täydellisesti studiooni”.

Tulokset

Käytettyään Air0 ilmanpuhdistinta muutaman kuukauden ajan, joogastudiolla on vain positiivia kommentteja Air0:sta.

”Olemme nyt käyttäneet Air0 ilmanpuhdistinta muutaman kuukauden ajan, ja rakastamme sitä! Olen todella terveysintoilija ja puhtaan ilman hengittäminen on erittäin tärkeä osa terveellistä elämää. En osaa enää kuvitella studiotamme ilman Air0 ilmanpuhdistinta.” hehkuttaa Kuldip, ja jatkaa ”Olen kuullut niin paljon positiivista palautetta opettajiltamme ja asiakkailtamme. Heidän kokemuksensa on kevyempi, parempi energia studiossa, ja hengitysharjoitukset ovat huomattavasti miellyttävämpiä nyt. Ero aiempaan tilanteeseen on merkittävä.”

Kundaliinijooga Helsingin pitäjät kokevat Air0 ilmanpuhdistimen hankinnan korotettuna, parempana palvelutasona ja se on jo nyt merkittävässä roolissa studion asiakaskokemukselle.

”Pääsääntöisesti puhdistamme ilman turbo-tasolla ennen tuntia, ja tunnin aikana pidämme puhdistuksen miellyttävämmällä puhdistustasolla 2 tai 3. Monesti vaihtelen tasoja myös joogatunnin aikana” Kuldip kertoo. “Olemme hyvin ylpeitä, että voimme tarjota asiakkaillemme puhdasta ilmaa yhdessä Air0:n kanssa ja kerromme sen mielellämme myös omassa markkinoinnissamme. Nettisivuiltamme löytyykin teksti ”Clean air provided by Air0.””

– Kuldip, Kundaliinijooga Helsinki studion toinen omistaja