Turvalliset olosuhteet työntekijöille ja asiakkaille – Citywork valitsi Air0 Puhtaan ilman palvelun

Citywork on henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluita valtakunnallisesti tarjoava yritys, joka työllistää vuosittain yli 2000 palkansaajaa ja operoi kahdeksassa eri toimipisteessä. Yrityksen ideologia on taata asiakkailleen, ettei henkilöstöresurssien puute muodostu kasvun esteeksi ja että töissä on optimaalinen työvoima kannattavan kasvun tukena. 

Lue toimitusjohtaja Ville Kulmalan ajatuksia siitä, miten he päätyivät valitsemaan Air0-ilmanpuhdistuksen ja sisäilman monitoroinnin liiketoimintansa tueksi.

Citywork valitsi Air0 ilmanpuhdistuksen

Citywork haluaa turvata henkilöstön ja asiakkaiden olosuhteet  toimitiloissaan

”Me Cityworkissa toimimme yhteisten arvojen ohjaamina. Meille tärkeintä on työntekijöidemme ja asiakkaidemme menestyminen, ratkaisukeskeinen toimintatapa ja ihmiset”, yrityksen toimitusjohtaja Ville Kulmala aloittaa.

Kiinnostus ilmanpuhdistuksen hankintaan sai alkunsa halusta turvata työntekijöiden hyvinvointi ruuhkaisille keskusta-alueille sijoittuvissa Cityworkin toimitiloissa. Puhdas sisäilma paitsi vähentää sairaspoissaoloja myös parantaa työtehoa ja -hyvinvointia.

”Toimistomme sijaitsevat pääsääntöisesti kaupunkien keskustoissa, joissa ilman laatu on heikompi”, taustoittaa Kulmala sisäilmaongelmien alkuperää. ”Lisäksi joillakin työntekijöillä on kausiallergioita ja myös heidän oloonsa sekä työkykyyn ilmanpuhdistimilla on positiivinen vaikutus.” 

Koronaviruksen leviäminen ilmateitse vauhditti hankintapäätöstä

Lukuisten tutkimustulosten mukaan uusi koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen myös ilmateitse. Etenkin rajatuissa sisätiloissa ilman hiukkaset – ja siten myös virukset – jäävät huoneeseen pitkäksikin aikaa ellei niitä puhdisteta.

”Lopullista ostopäätöksen tekemistä nopeutti vallitseva koronavirusepidemia. Kohtaamme työssämme paljon ihmisiä ja haluamme pitää toimitilamme kaikin keinoin turvallisena työskennellä sekä vierailla”, Kulmala jatkaa.

Air0-ilmanpuhdistus turvaamaan sisäilmaa pysyvästi

Ilmanpuhdistimien vertailun yritys teki huolella. Valinnalla on väliä, kun tavoitteena on aidosti parantaa sisäilman puhtaustasoa.

”Kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja aina kodinkonemyymälöiden tuotteista tällaisiin Air0-ilmanpuhdistimia vastaaviin laitteisiin. Vaikka korona laukaisikin ostopäätöksen, niin tavoitteenamme on kuitenkin parantaa toimistojemme sisäilmaa pysyvästi”, Kulmala avaa selvitystyön lähtökohtia.

”Oman selvityksemme mukaan Air0-tekniikka on markkinoiden huippua ja erityisesti sen puhdistusteho yksittäistä laitetta kohden oli vertaansa vailla. Saamme turvattua toimistojemme kriittiset asiakaspalvelutilat jo yhdellä koneella.”