Asiakastarina – Corporatum Oy

Corporatum on sijoitusyhtiö, joka operoi globaalisti 20 eri maassa. Mielen täytyy pysyä terävänä vaativassa työssä, pitkien työpäivien aikana aamusta iltaan. Sisäilmanlaadulla on tähän iso merkitys.

Lue lisää alta, miten Aaron Michelin, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja, kommentoi liittyen Air0 ilmanpuhdistukseen.

Tarve

Toimistoympäristöissä usein joko unohdetaan puhdas ilma, tai pidetään sitä itsestäänselvyytenä. Toimisto voi olla sisustettu hienoimmilla kalusteilla, kiinnittäen huomiota ergonomiaan ja viihtyvyyteen. Nekin ovat tärkeitä tekijöitä, mutta samalla unohtuu tärkein; ilma, jota hengitämme koko päivän. Todennäköisesti se on helppo unohtaa, koska on näkymätöntä.

Johtajana vietän pitkiä päiviä toimistolla, ja mieleni on pysyttävä kirkkaana aamusta iltaan. Minulle on myös tärkeää pysyä terveenä, ja välttää tarpeettomia sairauspoissaoloja. Puhtaalla ilmalla on tähän valtava merkitys.

Toimistomme sijaitsee vanhassa rakennuksessa, jossa ilman vaihtuvuus ei ole parhaalla tasolla ja ilma tuntuu helposti melko pysähtyneeltä. Yleisesti, emme olleet kovin tyytyväisiä ilman laatuun. Sen vuoksi päätimme etsiä ilmanpuhdistimen.

Miksi Air0

Valitsimme Air0:n muutamastakin syystä.

Tärkeimpänä, vakuutuimme teknolgiasta ja sen saavuttamista erinomaisista testituloksista kolmannen osapuolen testeissä. Lisäksi meidät vakuutti puhdistimen koko, ja että se pystyy tarjoamaan riittävästi puhdasta ilmaa koko toimistoon.

Myönnettäköön että Air0 ilmanpuhdistin on myös tyylikäs valinta, mutta totta puhuen kaikkein tärkeintä minulle on että se toimii.

Tulokset

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Air0:n – sekä tuotteeseen että palveluun. Ilmanpuhdistin on hiljainen ja helppo käyttää, ja se toimii. Olen huomannut huomattavan parannuksen toimistomme ilmanlaadussa. Ilmassa ei ole pölyä ja ilma tuntuu raikkaalta ja puhtaalta.

Air0 ilmanpuhdistimemme on aina päällä, kun olemme toimistolla, ja aiomme toimia näin jatkossakin.

Aaron Michelin, Chairman & Managing Director, Corporatum Oy