Welltek, johtava työhyvinvointia tukevien tuotteiden toimittaja, lanseeraa brittimarkkinoille Air0:n yrityskäyttöön suunnatut ilmanpuhdistimet ja sisäilman monitoroinnin. Air0 Puhtaan ilman järjestelmä on kokonaisvaltainen ilmanpuhdistusratkaisu, jonka avulla voidaan varmistua sisäilman puhtaudesta ja turvallisuudesta.

Sisäilmaa saastuttavat useat lähteet, kuten liikenne, savu, bakteerit, virukset ja kemikaalit. Saastunut ilma paitsi laskee työtehoa, aiheuttaa väsymystä ja jopa huimausta, kasvattaa myös riskiä keuhkosyöpään, aivohalvauksiin ja muihin hengityselinsairauksiin. Myös virukset ja bakteerit voivat kulkea ilmassa levittäen tartuntoja. Sisäilma voidaan puhdistaa tehokkaalla ja korkealaatuisella ilmanpuhdistuksella viruksista sekä muista haitallisista epäpuhtauksista.

Huippuluokan terveysteknologia-ratkaisut työpaikoille

Air0:n ja Welltekin välinen yhteistyö allekirjoitettiin viime hetkillä ennen kuin koronaviruksen aiheuttamat rajoitteet astuivat voimaan molemmissa maissa. Ajoitus ei voisi olla ajankohtaisempi – maailma ei ole luultavasti koskaan ollut yhtä tietoinen ilmassa näkymättömästä uhasta kuin sen nyt on pakko olla.

Welltek tuo brittimarkkinoille kaikki Air0 Puhtaan ilman palvelut: sisäilman laadunvalvonnan, täysin automatisoidun ja ohjelmoitavan ilmanpuhdistuksen sekä puhtaan ilman järjestelmän, joka yhdistää molemmat elementit yhdeksi keskitetysti hallittavaksi IoT-ratkaisuksi.

Welltekin perustaja Neil Jenkins:

– Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä Air0:n kanssa. Me Welltekillä olemme keskittyneet terveyteen ja hyvinvointiin toimistoissa ja muissa liiketiloissa jo pitkään, ja Air0 Puhtaan ilman palvelut sopivat täydellisesti korkealuokkaiseen, pohjoismaiseen tuote- ja palvelutarjontaamme. Uskon vahvasti, että puhdas ilma on voimakkaasti kasvava trendi, ja useat edistykselliset työnantajat ovat jo nyt osoittaneet kiinnostuksensa puhtaaseen sisäilmaan.

Air0 Oy:n toimitusjohtaja Valle Kulmala sanoo:

– Voimme päättää olla syömättä pilaantunutta ruokaa tai olla juomatta likaista vettä, mutta emme voi valita mitä hengitämme. Ulkoilman epäpuhtauksille yksilönä ei voi tehdä paljoakaan, mutta onneksi voimme puhdistaa ilman sisätiloissa, jossa vietämme suurimman osan ajastamme. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota palvelujamme nyt myös Briteissä uuden yhteistyön avulla Welltekin kanssa.

Lisätietoja:

Valle Kulmala, toimitusjohtaja, Air0 Oy
valle.kulmala@air0.fi, +358 40 741 1417

Neil Jenkins, toimitusjohtaja, Office Blueprint Ltd, Welltek-brändin omistaja
neil@officeblueprint.co.uk, + 44 7753 858652

Welltek on Office Blueprint Ltd:n omistama brändi, joka keskittyy hyvinvointiin työpaikoilla. Office Blueprint on Lontoossa sijaitseva kalusteyritys, joka on erikoistunut julkisiin tiloihin, akustiikkaan ja joustaviin työtiloihin. Vuonna 2003 perustetun yrityksen perustajilla on pitkä alan kokemus kolmelta eri vuosikymmeneltä. welltek.co

Air0 Oy on 2013 perustettu suomalainen sisäilmanpuhdistukseen erikoistunut yritys. Air0 tarjoaa ilmanpuhdistusta Puhdasta ilmaa palveluna -konseptilla, johon sisältyvät etähallittavat ilmanpuhdistimet, sisäilmanlaadun monitorointi sekä sovellukset järjestelmän keskitettyyn hallintaan. Yrityksen patentoima ilmanpuhdistusteknologia on tehokas kaikkia hiukkaskokoja vastaan ja puhdistaa ilmasta myös kaasumaiset yhdisteet.

Kuvia median käyttöön