Air0 Oy ja Jokerit Hockey Club Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Tämän tavoitteena on maksimoida Jokereiden sekä vierailevien jääkiekkojoukkueiden turvallisuus ja suorituskyky tarjoamalla puhdasta ja terveellistä sisäilmaa.

Laatu ohjaa tekemistä

”Koronavirus ja muut virukset sekä bakteerit ovat merkittävä terveyteen vaikuttava riskitekijä, mutta Air0:ssa me katsomme ilmanlaatua myös laajemmin. Ilmassa on paljon eri tekijöitä, jotka vaikuttavat terveyteemme ja heikentävät urheilijoiden suorituskykyä. Tämän yhteistyön kautta voimme nyt tarjota osaamisemme ja teknologiamme Jokereiden käyttöön mahdollistamaan turvallisen ja maksimaalisen urheilusuorituksen”, kertoo Air0:n toimitusjohtaja Valle Kulmala.

Jokerien ja vierasjoukkueen pukukoppeja puhdistetaan uusilla Air0 PURE600 -ilmanpuhdistimilla. Samalla mitataan ilmanlaatua, jotta voidaan varmistua sen tasosta.

Sekä ilmanlaatusensorit että puhdistimet ovat yhdistettynä Air0:n pilvipohjaiseen järjestelmään, jolloin pelaajat, huolto, valmennus sekä Air0 voivat seurata ilmanlaatua ja olosuhteita reaaliajassa. Valmennus voi hyödyntää järjestelmän keräämää dataa myös jälkikäteen esimerkiksi erilaisten analyysien muodossa.

”Meille urheilijoiden terveys ja optimaaliset olosuhteet ovat ensiarvoisen tärkeä asia. Kävimme läpi useita eri vaihtoehtoja, mutta päädyimme Air0:n ratkaisuun, koska meille teknologian ja tuotteiden luotettavuus ja toisaalta yhdistäminen osaksi urheilijoiden arkea ja kehittämistä olivat tärkeimmät valintakriteerit. Lisäksi haluamme toki taata myös vierasjoukkueille parhaat mahdolliset olosuhteet”, tiivistää Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisänen.

Lisätietoja:

Valle Kulmala, toimitusjohtaja, Air0 Oy
valle.kulmala@air0.fi, +358 40 741 1417

Jukka Räisänen, yhteysjohtaja, Jokerit Hockey Club Oy
jukka.raisanen@jokerit.com, +358 40 040 3013

Jokerit Hockey Club Oy on suomalainen jääkiekkoseura, joka on perustettu vuonna 1967. Jokerit pelasi kotimaan sarjoissa vuoteen 2014 asti ja on voittanut historiansa aikana Suomen mestaruuden kuusi kertaa (1973, -92, -94, -96, -97 ja 2002) sekä Euroopan mestaruuden kolmesti (1995, -96 ja 2003). Vuodesta 2014 lähtien Jokerit on pelannut Euroopan parhaassa jääkiekkoliigassa KHL:ssä ja edennyt jokaisena kautena sarjan pudotuspeleihin. Joukkueen kotipelien yleisökeskiarvo KHL-aikana normaalioloissa on ollut noin 10 000 katsojaa ottelua kohden, mikä tekee Jokereista Pohjoismaiden suurimman jääkiekkoseuran.

Air0 Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on keskittynyt puhtaaseen ja turvalliseen sisäilmaan liittyviin ratkaisuihin. Yrityksen ammattikäyttöön suunnitellut, Suomessa valmistetut korkealuokkaiset sisäilmanpuhdistimet tarjoavat erittäin suorituskykyisen ilmanpuhdistusratkaisun suurempiinkin tiloihin. Air0 tarjoaa myös ratkaisut sisäilman jatkuvaan mittaukseen ja seurantaan osana kattavaa sisäilmanlaadun monitorointipalvelua. Air0:n ilmanpuhdistimet ja ilmanlaadun mittalaitteet on integroitu osaksi Air0:n pilvipohjaista Puhdasta ilmaa palveluna -ratkaisua. Se mahdollistaa kaikkien laitteiden reaaliaikaisen etähallinnan ja -valvonnan, ilmanpuhdistuksen monipuoliset ohjelmointi- ja automaatiotoiminnot, kattavat järjestelmähälytykset sekä ilmanlaatu- ja ilmanpuhdistusdatan analyysit ja raportit.  

Kuvia median käyttöön