Yhteydenotto

Air0

OPTIMOITU PUHDISTUS – TERVEELLISTÄ ILMAA

smAIRt®-teknologiamme integroi optimaalisesti mekaanisen ja sähköisen suodatuksen. Tämä optimaalinen yhdistelmäsuodatus tuottaa runsaasti puhdasta ilmaa. Tällöin sinä voit hengittää turvallisesti.

smAIRt-puhdistimet edustavat ajatonta suomalaista muotoilua. Muotoilussa on otettu huomioon toiminnalliset vaatimukset puhtaan ilman jakamisesta koko huonetilaan. Puhdistin kestää siis sijoittamisen vaativiinkin tiloihin.

*Tieteellisesti todistettu Valtion Teknillinen Tutkimuskeskuksen, VTT:n, toimesta. Testiraportti VTT-CR-02339-15 on saatavissa Air0 Oy:ltä pyydettäessä.

“Puolueettomat testit osoittavat, että smAIRt-teknologia mahdollistaa erittäin korkean puhtaan ilman tuoton (Clean Air Delivery Rate, CADR). Mitä enemmän puhdasta ilmaa tuotetaan, sitä puhtaampi tila saadaan.”

USKALLAMME VÄITTÄÄ:
smAIRt-ILMAN­PUHDISTUS­TEKNOLOGIA ON PARAS TAPA PUHDISTAA SISÄILMAA

smAIRt-puhdistin kattaa jopa 120 m2.

smAIRt® purifies even 120 m2
smAIRt-teknologia, ja sen myötä suuri CADR, tarkoittaa että ilma liikkuu tehokkaasti puhdistettavassa tilassa. Koko tila puhdistuu, ei vain puhdistimen ympäristö.

Verrattuna muihin puhdistimiin

Compared to other purifiers
Puhdistimet, jotka hyödyntävät vain mekaanista tai sähköistä suodatusta, eivät mahdollista suurien ilmamäärien käsittelyä. Tämä tarkoittaa, että ne eivät pysty kilpailemaan smAIRt-puhditustulosten kanssa.

Tähän asti mekaaninen ja sähköinen suodatus ovat olleet vallalla olevat teknologiat sisäilmanpuhdistuksessa. Yksittäin käytettyinä niissä on kuitenkin merkittäviä puutteita. Air0:n patentoitu smAIRt-teknologia yhdistää nämä kaksi teknologiaa ainutlaatuisella tavalla taaten samalla parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lue lisää tuotteistamme

smAIRt-ILMANPUHDISTIMET TARJOAVAT KOKONAISRATKAISUN POISTAMALLA

AMMATTIMAISIA SISÄILMARATKAISUJA

PÄIVÄKODEILLE
KOULUILLE
TOIMISTOILLE
TERVEYSPALVELUILLE
HOTELLEILLE
KUNTOSALEILLE
HOIVAKODEILLE
KAUNEUSPALVELUILLE
KODEILLE